< Späť

Nové vydanie katalógu 2024, edicia 1

2024-03-19

Vážení klienti,

S radosťou Vás chceme informovať, že bol vydaný náš najnovší katalóg dverí 2024 edícia 1, v ktorom predstavujeme široký výber vysokokvalitných produktov. Ide o kolekciu inšpiratívnych návrhov určených na spestrenie a skvalitnenie interiérov domov a bytov.

V tomto vydaní katalógu by sme vás chceli upozorniť najmä na tri novinky, ktoré uvádzame do našej ponuky:

  1. Bezfalcové dvere SOFIA s nastaviteľnou zárubňou vo farbe Bianco: Predstavujeme naše nové bezfalcové dvere SOFIA, ktoré poskytujú nielen mimoriadnu funkčnosť, ale dopĺňajú aj estetiku interiéru. Ich nastaviteľná zárubňa umožňuje presné nastavenie a elegantná farba Bianco sa perfektne hodí do rôznych aranžmánov.
  2. Dvere Este zdobené čiernou zvislou intarziou: Naše dvere Este sú kombináciou moderného dizajnu s jemnou eleganciou. Čierna vertikálna intarzia im dodáva jedinečný charakter, najmä v kombinácii s čiernou zárubňou a vytvára harmonický vzhľad, ktorý priťahuje pozornosť.
  3. Dvere Lima - jednoduchosť a elegancia v jednom: Nové dvere Lima sú esenciou minimalistického dizajnu, ktorý veľmi jemne zapadá do rôznych interiérových aranžmánov. Ich jednoduchý a tenký dizajn ich robí nielen elegantnými, ale aj mimoriadne univerzálnymi, hodiacimi sa k rôznym štýlom a miestnostiam.